ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΟΦΙΚΟ - ΚΟΡΦΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου σας προσκαλεί στην πεζοπορική εξόρμηση  «Σοφικό - Κόρφος» που συνδιοργανώνει με τον Ε.Π.Ο.Σ. Σολυγείας, τον Ο.Σ. Λουτρακίου και την Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου.

Είναι μια ευχάριστη και εύκολη πεζοπορία για όλους.

Η διαδρομή ξεκινάει μέσα από το Σοφικό, γνωστό για τον καθαρό του αέρα καθώς περιβάλλεται από ένα υπέροχο πευκοδάσος 80000 στρεμμάτων, ένα από τα λίγα σωζόμενα στην Ελλάδα. Το μονοπάτι διασχίζει πευκοδάση, συναντάει αξιόλογα μνημεία και χαρίζει στον πεζοπόρο άπλετη θέα προς τα δύο χωριά Κόρφο - Σοφικό, το ρέμα Ζάστανι αλλά και την όμορφη θάλασσα του Κόρφου όπου θα καταλήξουμε για μπάνιο στην παραλία του Snack Bar Baloon.

Θα ακολουθήσει γιορτή με  μουσική και δωρεάν φαγητό! Ελάτε όλοι μαζί να αναδείξουμε τον τόπο μας, να θαυμάσουμε το τοπίο του, να γνωριστούμε, να χαρούμε και να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι!

Βαθμός Δυσκολίας:  Α           Ω.Π. : 3- 4 ώρες

Εξοπλισμός: Μποτάκια ορειβατικά, μπατόν, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο), φακός (με εφεδρικές μπαταρίες), ατομικό φαρμακείο, νερό, ξηρά τροφή, μαγιό και πετσέτα για όσους κάνουν μπάνιο. 

Κόστος συμμετοχής: 10 €

Αναχώρηση: 8:00 το πρωί από τα περιβολάκια.

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς:

Παναγουλόπουλο Θεόδωρο  6985916716

Ανδριανοπούλου Χαρά 6945106314 και

στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 ( Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00)

 

Ημερολόγιο

Banner Εντελβαις
Banner Kavouras
Banner Ιωάννα Νακοπούλου
Banner Tsolakos
Banner Freeride Bikes
Banner Καραβίδας Travel
Banner Φουριώτη
Banner Καλαμακι
Banner οικονομου μ
Banner Βαμβακάρης