ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΚΙ

ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Βουλγαρία με πολυτέλεια & Spa!

Ανάχ. :22-26/12/2013

1η μέρα: Κόρινθος -  Μπάνσκο

Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Διέλευση των συνόρων.  Συνεχίζουμε για μία από τις ωραιότερες κωμοπόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο. Βρίσκεται 100 περίπου χλμ από τα σύνορα, στους πρόποδες του όρους & Εθνικού δρυμού Πίριν. Το Αλπικό τοπίο συναρπάζει. Απόγευμα ελεύθερο για ρηλάξ στις ανέσεις του ή για μία κοντινή βόλτα. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Μπάνσκο – Μοναστήρι Ρίλα - Μπάνσκο

Πρωινό και αναχώρηση για το Μοναστήρι Ρίλα. Αναχωρούμε για το όρος Ρίλα καιρού επιτρέποντος όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ανεκτίμητα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη Μονή στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με την παράδοση ο ερημίτης Άγιος Ιωάννης ο Ρίλας ζούσε σε μία σπηλιά κοντά στο μοναστήρι, το οποίο χτίστηκε από τους μαθητές του. Τα λείψανα του φυλάσσονται στην Μονή. Το 1976 ανακηρύχτηκε εθνικό ιστορικό μουσείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η ημέρα : Μπάνσκο – Χιονοδρομικό κέντρο

Πλούσιο πρόγευμα μπουφές και ξενάγηση της παλιάς πόλης του Μπάνσκο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ) διανυκτέρευση

4η μέρα: Μπάνσκο - Προαιρετική εκδρομή στην Σόφια (Μίνιμουμ 30 άτομα    Κόστος: 25 ΕΥΡΩ Το άτομο)

Πρόγευμα μπουφές και προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα Σόφια (140 χλμ). Γνωριμία-ξενάγηση με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό του Alexander Nevski κ.α Χρόνος  ελεύθερος για ψώνια στο κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα. Χαλάρωση στις ανέσεις του  ξενοδοχείου και δείπνο μπουφέ.

5η μέρα: Μπάνσκο -  Σαντάνσκι -  Κόρινθος

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την επιστροφή. Επίσκεψη στη λουτρόπολη του Σαντάνσκι, γνωστή για τα Ιαματικά της νερά, αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στον πεζόδρομό της.Διέλευση των συνόρων και επιστρέφουμε στην Αθήνα

με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΤΙΜΗ 240 €

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εξόρμηση γίνονται στα γραφεία του συλλόγου  με προκαταβολή ποσού 140€.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2741029970 ΚΑΙ 6946101068.

 Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του

Για να γίνετε μέλος κάνετε αίτηση στο σύλλογό μας.

Η συνδρομή μέλους είναι 10€ το χρόνο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

•Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν. 

•Τρείς (4) διαν/σεις στο νεόκτιστο ή στο υπερπολυτελές στο Μπάνσκο Βουλγαρίας Σε 4* Ξενοδοχείο

•Πρόγευμα μπουφές καθημερινά. 

•Δείπνο στο ξενοδοχείο

•Διόδια αυτοκινητοδρόμων.

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης (οδηγία ΕΕ). 

•Ταξιδιωτική ασφάλεια στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών. 

•ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται: εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων.

Κάρτες λίφτ & μαθήματα Ski/ προσωπικά έξοδα Και ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Σημειώσεις: Η σειρά πραγματοποίησης των τοπικών εκδρομών, μπορεί να αλλάξει. Η εκδρομή στο Μοναστήρι Ρίλα θα πραγματοποιηθεί εάν και εφόσον ο καιρός μας το επιτρέπει.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 35 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ.