ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΙΤΣΙ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σάββατο 1 Μαρτίου:

Αναχώρηση αρκετά νωρίς το πρωί, ανάλογα βέβαια με τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες από τον προαστικο. Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην πόλη της Καστοριάς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε  για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου (1.650μ.). Ελεύθερος χρόνος για σκι, πεζοπορία στο χιονοδρομικό και ξεκούραση στο σαλέ του χιονοδρομικού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και φαγητό στην πόλη της Καστοριάς.

Κυριακή 2 Μαρτίου:

Αναχωρούμε στις 07:00 π.μ. από το ξενοδοχείο για τη Σιάτιστα Κοζάνης και το όρος Μπούρινο. Η μοναδικότητα και η σπανιότητα της χλωρίδας του, τον καθιστούν ως έναν αληθινό βοτανολογικό παράδεισο. Πυκνά και μεγάλα δάση, έλατα, μαύρα πεύκα, δάση από δρυς, γάβρα και άλλα πλατύφυλλα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του ορεινού του όγκου.

Ορειβατική ομάδα: Ανάβαση στην κορυφή Μπούρινος (1866μ.).

Ω.Π.: 7 Β.Δ.: Α΄- Β’. Υποχρεωτικά πλήρης χειμερινός ορειβατικός εξοπλισμός.

Πεζοπορική ομάδα: Πεζοπορία στην κοιλάδα του Μπούρινου.

Ω.Π.: 5 Β.Δ.: Α΄- Β’ . Χειμερινός εξοπλισμός.

Η πορεία θα εξαρτηθεί σύμφωνα με τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν και για τις δύο παραπάνω ομάδες. Θα ξεκινήσουν είτε από το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας είτε από το χωριό Χρώμιο.

Μετά την πορεία επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, φοράμε γρήγορα τα αποκριάτικα μας ρούχα και ετοιμαζόμαστε για απίστευτο καρναβαλικό χορό και ξεφάντωμα μέχρι τις πρωινές ώρες!!!!! Μην ξεχάσετε τις αποκριάτικες στολές σας!!! Υπάρχει dresscode!!

Δευτέρα 3 Μαρτίου:

Αναχώρηση στις 10π.μ. από το ξενοδοχείο και περιήγηση στη πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς. Γεμάτοι από  όμορφες εικόνες, εμπειρίες και διασκέδαση φτάνουμε αργά το βράδυ στην Κόρινθο.

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: με διαμονή στο ξενοδοχείο: το δίκλινο 135€.
Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου με προκαταβολή 70€ και εξόφληση αυστηρώς στις 26 Φεβρουαρίου και όχι στο λεωφορείο .

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Γόγολα Γεωργία, τηλ. 6946101068, Αλέξη Μαρία τηλ. 6942986303, Μπολέτη Βασιλική, τηλ.6973686870, Τσελεκίδη Δήμητρα 6976637226


Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του τα οποία είναι ταμιακώς εντάξει.

***2 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα  μπουφε (Κυριακή βράδυ) στο ξενοδοχείο Τσάμης*** (www.tsamishotel.gr ).

 

 

 

Ημερολόγιο