Οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο χώρο κατασκήνωσης της 76ης Π.Ο.Σ.:

  • Για όσους έρθουν από Ισθμό κινούμενοι στην εθνική οδό προς Κιάτο, βγαίνοντας στην έξοδο για Κιάτο και στρίβοντας αριστερά, ακολουθούν το δρόμο προς τη Στυμφαλία. Από τον επαρχιακό δρόμο Κιάτου – Στυμφαλίας κατευθυνόμαστε προς Λαύκα. Στην είσοδό μας στη Λαύκα στρίβουμε αμέσως δεξιά , στην πρώτη στροφή μετά την ταμπέλα «Λαύκα». Ο δρόμος παραδόθηκε πρόσφατα και μας απαλλάσσει από τις στροφές της Καστανιάς. Στο Μεσινό στρίβουμε αριστερά για Αρχαία Φενεό με επόμενο σταθμό τη Λίμνη Δόξα.
  • Τα λεωφορεία από την περιοχή της Πάτρας θα πρέπει να κατευθυνθούν προς το Κιάτο ακολουθώντας την παραπάνω διαδρομή. Τα Ι.Χ. μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία του χάρτη προς Ροζενά – Ευρωστίνα, συνεχίζοντας για Γκούρα και Μεσινό. Στο Μεσινό στρίβουμε δεξιά για Αρχαία Φενεό και Λίμνη Δόξα.
  • Για όσους έρθουν από νότια της Πελοποννήσου, μετά την Τρίπολη ακολουθούν την Ε.Ο. Πάτρας – Τρίπολης περνώντας από Βλαχέρνα και το Στενό (Αρκαδίας). Η κατεύθυνση από κει είναι προς Λυκούρια και Αρχαία Φενεό.
  • Από Πύργο ακολουθούμε, όπως φαίνεται στο χάρτη, την Ε.Ο. Πάτρας – Τρίπολης και στο ύψος του Ζευγολατιού στρίβουμε αριστερά προς Λυκούρια και Αρχαία Φενεό
  • Θα υπάρχουν αφίσες και προσωρινή σήμανση προς 76η Π.Ο.Σ.

Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο: Παναγουλόπουλο Θεόδωρο τηλ.6978882962.

 

 

Στο χώρο κατασκήνωσης:

  • Η στάθμευση ειδικότερα των λεωφορείων αλλά και των Ι.Χ. θα γίνει περιμετρικά της λίμνης, στη μία λωρίδα κυκλοφορίας προς την πλευρά του βουνού και θα διευκολύνεται από αρμόδιους εθελοντές. Αρκετός χώρος επίσης υπάρχει στο πλάτωμα κοντά στο χώρο της κατασκήνωσης αλλά και πιο ψηλά, παραπλεύρως του χωματόδρομου.
  • Η κατασκήνωση θα γίνει σε χώρο σκιερό κάτω από δέντρα ενώ η πηγή Κέρκενα είναι αρκετά κοντά (700μ.).
  • Για τις εγγραφές, την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στη γραμματεία.
  • Για τη συλλογή των απορριμμάτων θα υπάρχουν αρκετοί κάδοι αλλά και η δική σας υπευθυνότητα θα συμβάλει ώστε να παραμείνει καθαρός τόσο ο χώρος κατασκήνωσης όσο και τα μονοπάτια.

 

Ημερολόγιο

Banner Εντελβαις
Banner Kavouras
Banner Ιωάννα Νακοπούλου
Banner Tsolakos
Banner Freeride Bikes
Banner Καραβίδας Travel
Banner Φουριώτη
Banner Καλαμακι
Banner οικονομου μ
Banner Βαμβακάρης
banner-all-creations
banner-arxontiko
banner-alfiton