Παράταση εγγραφών για τον ANCIENT MYCNEAEAN TRAIL RUN/1o Ορεινό Ημιμαραθώνιο «Μυκήνες-Τενέα»

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίστηκαν τη τελευταία εβδομάδα οι δηλώσεις συμμετοχής στο Ancient Mycenaean Trail RUN – 1ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο «Μυκήνες-Τενέα» που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 19.3.2017 και στον οποίον έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση 203 δρομείς.

Η προθεσμία των εγγραφών επρόκειτο να λήξει το βράδυ της Κυριακής 12.3.2017, όμως με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Παρασκευή 17.3.2017 κι εφόσον δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός (300).

Ο αγώνας που ακολουθεί στο μεγαλύτερο του μέρος την πορεία του αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου που ένωνε τις Μυκήνες με τα λιμάνια του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου, έχει μήκος 22 K και συνολική θετική υψομετρική διαφορά +944 μ. Η διαδρομή αποτελείται από 11 K μονοπάτια και μονοπατόδρομους (περίπου 50%) ενώ την συμπληρώνουν 9 K αγροτικοί δρόμοι μέτριας ή στοιχειώδους βατότητας (41%) και 2 K ασφάλτου (9%). Η διαδρομή έχει χαρακτήρα point-to-point με εκκίνηση στη Πύλη των Λεόντων στην ακρόπολη των Μυκηνών και τερματισμό στο στάδιο του Χιλιομοδίου, στην περιοχή της Αρχαίας Τενέας.

Ο ορεινός αυτός ημιμαραθώνιος οργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Σύλλογο δρομέων Κορίνθου «Εφυραίοι Οκύποδες».

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο site του αγώνα στη διεύθυνση   http://ancientmycenaeantrail.wordpress.com όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα και φυσικά να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας.

Δεκτοί γίνονται αθλητές άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 και άνω. Κάτω των 18 απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα.

Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€.

Για να επικυρωθεί η δήλωση συμμετοχής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: «ΕΟΣ Κορίνθου»

IBAN: GR 5101107870000078748000011 και να αναφέρεται το όνομα του αθλητή.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει στους δρομείς που δεν προλαβαίνουν να καταθέσουν το ποσό της συμμετοχής στη τράπεζα, τη δυνατότητα να τον καταθέσουν στη Γραμματεία του Αγώνα την Κυριακή 19.3.2017 πριν την εκκίνηση .

Πληροφορίες στο 6976 637226  (Τσελεκίδη Δήμητρα - Ε.Ο.Σ. Κορίνθου) και 6973 550370  (Παπαντωνίου Αντώνης - Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας)

 

Ημερολόγιο

Banner Εντελβαις
Banner Kavouras
Banner Ιωάννα Νακοπούλου
Banner Tsolakos
Banner Freeride Bikes
Banner CDC
Banner Καραβίδας Travel