ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

Αγαπητές εθελόντριες και αγαπητοί εθελοντές,

Ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Μυκήνες-Τενέα,  στις 18 Μαρτίου 2018, είναι γεγονός.

Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στα χνάρια του καλύτερου διατηρημένου αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου

Ο ορεινός ημιμαραθώνιος ANCΙΕNT MYCENAEAN TRAIL RUN 2018 – 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Μυκήνες-Τενέα στις 18 Μαρτίου 2018, διοργανώνεται από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Αθλητικό Όμιλο Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Η περσινή και πρώτη διοργάνωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία προσελκύοντας   190 δρομείς απ’ όλη την χώρα.

Ο αγώνας Trail έχει εκκίνηση την Πύλη των Λεόντων των Μυκηνών και κινείται στα χνάρια του αρχαίου Μυκηναϊκού Δρόμου που συνέδεε τις Μυκήνες με τα λιμάνια του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου και αποτέλεσε μέρος ενός άριστα επιμελημένου οδικού δικτύου που κατασκευάστηκε το 13ο αιώνα π.Χ. με στόχο να εξασφαλίσει τις επικοινωνίες αλλά και την άμυνα της περιοχής και διατηρείται σήμερα στα όρια του Δήμου Κορινθίων και του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Ο λόγος που επικοινωνούμε μαζί σας είναι η επιθυμία να συνεργαστούμε και να μπορέσουμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και το φετινό πρόγραμμα. Είναι μία ευθεία και ανοιχτή πρόταση, ώστε να συνδράμετε στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα.

Όσες και όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στον

2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα ,

παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ως την Τετάρτη 14 Μαρτίου,

στο κιν. : 6985916716,   Θόδωρος Παναγουλόπουλος

ή την Τετάρτη 8μμ – 10μμ, στο τηλέφωνο του συλλόγου 2741029970

Οι εθελοντές θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής 18/3/2018 και ώρα 7πμ, κατόπιν συνεννοήσεως.

Ευχόμαστε να απαντήσετε θετικά στο κάλεσµά µας και σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος

Θόδωρος Παναγουλόπουλος

και το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

 

 

Ημερολόγιο