ΔΙΑΣΕΛΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΣΚΙΑΘΙΣ (1777 μ) – ΑΛΕΑ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΕΟΣ Κορίνθου θα διοργανώσει, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, ανάβαση στο όρος Σκίαθις. Η πορεία θα ξεκινήσει από το διάσελο ανάμεσα στην Κανδήλα και Σκοτεινή (περίπου 1200 μ υψόμετρο), αρχικά σε ελατόδασος και ύστερα στη χιονισμένη ράχη για την κορυφή του Σκίαθις (1777 μ). Από εκεί θα έχουμε θέα σε όλα τα βουνά της Πελοποννήσου. Η κατάβαση θα γίνει νότια, στο διάσελο με το Τραχύ και θα καταλήξουμε στην Αλέα.

Β.Δ.: Β+  ,   Ω.Π.: 6

Θα ακολουθήσει φαγητό ή καφέ και επιστροφή στην Κόρινθο.

Εξοπλισμός Χειμερινός:

Σακίδιο, ορειβατικές μπότες, σκούφος ή μπαλακλάβα, αδιάβροχα γάντια, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου – μάσκα θυέλης, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό – αδιάβροχο – διαπνέον), ορειβατικό παντελόνι, γκέτες, μπατόν, κάλτσες δεύτερες, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, θερμός – παγούρι, νερό. Πιολέ και κραμπόν.

Κόστος συμμετοχής: 15 Ευρώ

Αναχώρηση: Στις 7.30 πμ από τα Περιβολάκια.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό:

Ντρούδη Νίκο 6944645278,

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00)

Παρακαλούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης.

  • Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.
  • Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών με ευθύνη του αρχηγού.
  • Δανεισμός υλικών γίνεται στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου.

Ημερολόγιο