Τη Κυριακή 5 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί ο αναβληθείς από 24 Μαρτίου 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μυκήνες-Τενέα 22,8 Κ με την επωνυμία “ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2019” ο οποίος διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Σύλλογο Δρομέων Κορίνθου «Εφυραίοι Ωκύποδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ισχύουν οι εγγραφές που έγιναν για τον αναβληθέντα αγώνα από 24.3.2019. Για τις θέσεις που υπάρχουν για να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός (300) θα υπάρξει νέα περίοδος εγγραφών η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 Μαΐου 2019 κι εφόσον δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός (300). Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο εκκίνησης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 09:00 π.μ. από την Πύλη των Λεόντων στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Για την δωρεάν μεταφορά των δρομέων με λεωφορεία της διοργάνωσης από τον χώρο του τερματισμού του αγώνα (στάδιο Χιλιομοδίου Κορινθίας) στην Εκκίνηση στις Μυκήνες, οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του τερματισμού το αργότερο στις 7:00 π.μ.

Η φόρμα εγγραφής έχει ανοίξει στη σελίδα του αγώνα https://ancientmycenaeantrail.wordpress.com

 

Ημερολόγιο