Με χαρά ξεκινήσαμε την Παρασκευή το μεσημέρι 29/5  29 άτομα μέλη του ΕΟΣ Κορίνθου και μέλη του ΕΟΣ Ιωαννίνων/Ηγουμενίτσας.

Με απόλυτη συνεργασία , ομοψυχία, κέφι, δύναμη και ενθουσιασμό περπατήσαμε για 5 ημέρες στα πανέμορφα μονοπάτια της Ικαρίας και των Φούρνων.‘Ήταν η άνοιξη, τα χρώματα, οι ευωδιές, η ενέργεια του νησιού και η καλή μας διάθεση που έφτιαξαν την ατμόσφαιρα που μας συνεπήρε.

Οι διαδρομές μας, απαιτητικές και μή, ενθουσίασαν τους πάντες. Εξερευνήσαμε το νησί, μάθαμε ιστορίες και μυστικά, επισκεφθήκαμε αρχαιότητες και κρυμμένους οικισμούς, νερόμυλους, πηγές, ιαματικά λουτρά.

Ο εξαιρετικός συνοδός μας Λευτέρης Τρικεριώτης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να ξεδιπλώσει στα μάτια μας την ομορφιά του νησιού του.Μόνο ευχαριστίες έχουμε για την Ικαρία και τους ανθρώπους της.

Αν οι φωτογραφίες της Μπεάτα Παππά, του Γιώργου Ψυχράμη και του Δρόσου Δ. Δρόσου  και τόσες άλλες που κυκλοφόρησαν ήδη στο διαδίκτυο σας συγκινούν  ή  σας ενθουσιάζουν να πάτε στο νησί και να περπατήσετε, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Δεν θα μετανιώσετε ποτέ!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, και ιδίως την Δάφνη, και την Μάγια για την άψογη οργάνωση τους. Η συμβολή σας στην επιτυχία της ήταν πάνω από καθοριστική.

Σας περιμένουμε και πάλι στις εξορμήσεις του ΕΟΣ Κορίνθου

Ημερολόγιο

Banner Αλφιτον
Banner Αρχοντικό Κεφαλάρι
Banner Μπίσκος
Banner Δρίτσα
Banner Σταυρούλα Δριτσα
Banner Ευεξία
Banner Freeride
Banner Cannon
Banner Ψύλλας
Banner Fitlab
Banner TransForum
Banner Athena Angelo
Banner Δήμας
Banner Katsinelis
Banner Physio Center
Banner Πετρόπουλος
Banner Best Friends Pet Market
Banner Βαμβακάρης
Banner Καραγιώργος
Banner Νικολοπούλου