Ο Σύλλογος μας διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στα Γεράνεια Όρη.
Η πορεία μας ξεκινά από την Περαχώρα, κι ανεβαίνοντας στην κορυφογραμμή Προσήλιο που θα έχουμε πολύ όμορφη θέα, πρός την γύρω περιοχή, και τον Κορινθιακό κόλπο, από τα παράλια λουτρακίου, Κορίνθου, κι όλης της Βόχας, όσο πιάνει το μάτι μας, αλλά κι από την άλλη πλευρά βλέποντας Ρούμελη, κι ακτές Βοιωτίας, όπως και τα βουνά Κιθαιρώνας, Ελικώνας, Παρνασσό..
Η πορεία με πολλές εναλαγές, σε δάση Πεύκης θα μας οδηγήσει στο παρατηρήριο Κλίσκες, με την ξεχωριστή θέα της Λίμνης Βουλιαγμένης από ψηλά, αλλά και του φάρου Μελαγκάβι, όπως και όλης της περιοχής.
Συνεχίζοντας θα κατεβούμε χαμηλά στην αρχή της Λίμνης, και θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο Ηραίου, και τον Φάρο Μελαγκάβι, ένα από τους ωραιότερους Ελληνικούς φάρους, που λειτουργεί από το 1897.
(Υπάρχει η δυνατότητα όποιο άτομο δεν θέλει να κάνει όλη την πορεία να σταματήσει στα 8 χλμ περίπου πρόσβαση λεωφορείου, η στο τελείωμα, να μήν έλθει Ηραίο και φάρο, αλλά παραμονή στην Λίμνη).
Ω.Π 5-6 ΧΛΜ 12 Β.Δ Α+
Αναχώρηση στις 08:00 από τα Περιβολάκια.
Κοστολόγιο εξόρμησης. 5 €
Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς και στο τηλ. του Συλλόγου 2741 029970, Τετάρτη και Παρασκευή ώρες 20:00 έως 22:00.
Κουνελάκης Γιάννης τηλ 6984454116
Μήτσου Ειρήνη τηλ 6945103120
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό για μια μέρα.
•Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
 

Ημερολόγιο