Ανερχόμενη εξόρμηση

23-06-24 ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΕΛΑΤΗ

🗓23-06-24-Κυριακή-📌 ΕΞΟΡΜΗΣΗ – διάσχιση στο Δυτικό Μαίναλο (Στεμνίτσα - Ελάτη)

▪️ Ο Σύλλογος μας οργανώνει, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 εξόρμηση ορειβατικής πεζοπορίας στο Δυτικό Μαίναλο (διάσχιση).

▪️ Η πορεία ξεκινάει από την Στεμνίτσα, με παλιό καλντερίμι, σε χαμηλή βλάστηση και στην συνέχεια ελίσσεται μέσα σε ελατόδασος. Μεγάλο τμήμα του κινείται στο μονοπάτι που χρησιμοποιούσαν οι Στεμνιτσιώτες για να πηγαίνουν στα χωράφια τους. Θα φτάσουμε στην στο οροπέδιο Σαβρακού, και με ένα συνδυασμό από δρομάκια και μονοπάτια, από τη σπηλιά του Λύγκου, από την περιοχή Βλάχικα και την πηγή ¨Μπουρμπουλίστρα¨ και θα φτάσουμε στην βρύση ¨Παλιοχώρι¨. Περνάμε δίπλα στην ωραία εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και συνεχίζουμε σε πολύ καλό μονοπάτι μέχρι την Ελάτη. Το μονοπάτι κινείται ανάμεσα στο δαιδαλώδες σύμπλεγμα των Γορτυνιακών βουνών και του Μαινάλου που προσδιορίζεται με το ασαφές όνομα «Δυτικό Μαίναλο»

🔸️Ώρες πορείας: 5-6
🔸️Υψομετρική διαφορά + 649 μέτρα, -543 μέτρα
🔸️ Βαθμός Δυσκολίας Α+
🔸️Ώρα αναχώρησης: 7:00 από τα "Περιβολάκια"
(με λεωφορείο).
‼️Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης: Θεόδωρο Παναγουλόπουλο τηλ.: 698 5916716, Περικλή Μενούνο τηλ.: 697 3986683 και στο τηλ. του συλλόγου: 2741. 029.970 (Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 19:00 έως 21:00).
🔸️Κόστος συμμετοχής 20 €

🔺️️Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), μπατόν, , ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντιηλιακό προσώπου και χειλιών, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό τουλάχιστον 2-3 λίτρα.

ℹ️ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

 

 

 

16/06/2024-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΑΝΑΒΑΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ –
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΟΟΑ

📣Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

📌ΑΝΑΒΑΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ
ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ-κορυφή Πίντιζα 1.032 μ.

Ο ΕΟΣ Κορίνθου και ο ΕΟΣ Λουτρακίου συνδιοργανώνουν με την «Επιτροπή Αγώνα όχι Ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια», την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, ανάβαση στην κορυφή “Πίντιζα” των Γερανείων, με σκοπό την διαμαρτυρία ενάντια στην απειλούμενη εγκατάσταση 98 ανεμογεννητριών στο βουνό, ενόψει και της συζήτησης της αίτησης στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακύρωση των νέων βεβαιώσεων (αδειών) παραγωγών που χορηγήθηκαν από την ΡΑΕΕΥ στην ΤΕΡΝΑ και την ΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, σε περιοχές NATURΑ ακόμη και σε καμένες εκτάσεις. Η έναρξη της πορείας θα γίνει από το χωριό Πίσια, στα 650 μ. (όπου οι συμμετέχοντες θα φτάσουν με μισθωμένο λεωφορείο) στις 09:00. Διαρκεί 1,5 ώρα (2,5 ώρες με την επιστροφή) και είναι εύκολη.
▪️Στην εξόρμηση μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Συλλόγου μας ή όχι. Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, μπατόν, ισοθερμικό – αντιϊδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό ( π.χ. σνακ, μπάρες, παστέλια).
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
📌Αναχώρηση από τα Περιβολάκια Κορίνθου στις 08:00
Κόστος εξόρμησης 5€
📌Δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς της εξόρμησης:
Παναγιώτη Νικολόπουλο 694 563 5573 και Χριστόφορο Καραγεώργο 694 800 2379 ή στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27410-29970 (Τετάρτη και Παρασκευή από ώρα 20:00 έως 22:00.

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

 

 

 

 

 

9/6/24 ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΝΤΕΣΚΟΥΦΙ

🗓 9/6/24📍Ακροκόρινθος-Πεντεσκούφι 📣 Πεζοπορική εξόρμηση

Με αφετηρία την γνωστή μας σε όλους κρήνη του Χατζημουσταφά, στους πρόποδες του Ακροκορίνθου, θα ανηφορίσουμε, το αρχαίο μονοπάτι, που ένωνε το κάστρο με τον οικισμό της αρχαίας Κορίνθου.

Θα πεζοπορήσουμε, στον χρόνο και στον χώρο του μυθικού βασιλιά της Κορίνθου, Βελλεροφόντη, ο οποίος αφιέρωσε τον χώρο στον θεό ήλιο.

Τα κτήματα κάτω από τον Ακροκόρινθο τα παραχώρησε στον γιο του Αιήτη. Τον Ακροκόρινθου το πιο προνομιούχο σημείο της περιοχής, το πρόσφερε στη θεά Αφροδίτη, όπου προς τιμήν της θεάς, η Μήδεια έχτισε ένα ναό στην κορυφή του, σημείο όπου θα σταθούμε να θαυμάσουμε την θέα.

Στο διάβα μας θα συναντήσουμε τα οχυρωματικά τοίχοι του Βασιλιά Κυψελου, και του γιου του τύραννου Περίανδρου, τα ανακατασκευασμένα τοίχοι των Μακεδόνων, τον Φράγκικο πύργο παρατηρητήριο που δεσπόζει, στον χώρο, το σημείο που έφιππος αυτοκτονεί ο Βελερεφοντης, απομεινάρια Λατίνων, Παλαιολόγων, Ιωαννιτών Ιπποτών, Ενετών, Οθωμανών!

Τζαμιά, με τους μιναρέδες τους, χριστιανικές εκκλησιές, λουτρά, λατομεία, στρατώνες, πύλες με οικόσημα, προμαχώνες, υπόγειες στέρνες τοξωτές βυζαντινές, κανόνια, την κρήνη όπου ο πήγασος δημιούργησε μ΄ ένα δυνατό κτύπημα της οπλής του, μύθοι και ιστορίες, κτίρια και μονοπάτια, συνυπάρχουν στο χώρο και στον χρόνο.

Στην επιστροφή μας μια σύντομη επίσκεψη το γειτονικό κάστρο Πεντεσκούφι, το οποίο χτίστηκε από τους Φράγκους το 1205, μέσα σε λίγους μήνες, για να διευκολυνθούν στην πολιορκία του Ακροκορίνθου και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης μας.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ↔️ Υ.Δ 400 μ ⏱ Ω.Π. 4 🥾 Β.Δ. Α

🔸️Συνάντηση στην βρύση Μουσταφά στην Αρχαία Κόρινθο στις 8:00.
🔸️Κόστος: 5 ευρώ.
🔸️Δηλώσεις συμμετοχής: Νικολοπούλου Έλενα 694 4100107, Παλασσοπούλου Αθηνά 694 7279750 και στο γραφείο του Συλλόγου τις ώρες 19:00 έως 21:00, Τετάρτη και Παρασκευή, τηλ. 27410 29970

❗️Απαραίτητος εξοπλισμός: Μποτάκια πεζοπορίας, σακίδιο, μπατόν, καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, σνακ, νερό.

🛑 Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.

•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου της 8ης Σεπτεμβρίου 2003, Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
Εκ του Συλλόγου

2/6/2024 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ

📣2/6/24 📌ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ
🔸️Ο ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ τη Κυριακή διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στη «Μικρή Ελβετία» όπως αποκαλείται η λίμνη Δόξα, σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα από έλατα και πεύκα. Η τεχνητή λίμνη Δόξα έχει υψόμετρο περίπου 900μ και έχει απαράμιλλο κάλος και θέα γύρω της προς τα βουνά της Ζήρειας , του Χελμού και τη Ντουρντουβάνα. Εκτός από κοντά θα θαυμάσουμε τη λίμνη και από ψηλά όπου θα δούμε το σχήμα καρδιάς που σχηματιζει με το εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου.
🔸️Η πορεία μας θα είναι κυκλική. Θα ξεκινήσει από τη λίμνη και αφού περάσουμε δίπλα από το μοναστήρι του ΑηΓιώργη μετά από 1 ½ ώρα θα συναντήσουμε χωματόδρομο που θα μας βγάλει στο οροπέδιο της Γκιώνας. Εν συνεχεία αφού θαυμάσουμε τη θέα θα συνεχίσουμε για τη βρύση Γκογκάκη. Από εκεί θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας στη λίμνη. Νερό θα συναντήσουμε σε 2 σημεία.
ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ↔️ Υ.Δ 400 μ ⏱ Ω.Π. 4-5 🥾 Β.Δ. Α, 12 χλμ περίπου.
🔸️Αναχώρηση: 7 π.μ. από Περιβολάκια
🔸️Κόστος: 15 ευρώ.
🔸️Δηλωσεις στους αρχηγους : Παναγουλόπουλος Θεόδωρος 698 591 6716, Πιέρρου Ελένη 694 886 6833 και στο γραφείο του Συλλόγου τις ώρες: 19:00 έως 21:00 Τετάρτη και Παρασκευή, τηλ. 27410 29970
❗️Απαραίτητος εξοπλισμός: Μποτάκια πεζοπορίας, Σακίδιο, μπατόν, καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, γάντια, αδιάβροχο, fleece, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, νερό.
🛑 Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου της 8ης Σεπτεμβρίου 2003, Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
Εκ του Συλλόγου

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "E.O.Z. ΚΟΡΙΝΕΟΥ StO eoskorinthou.gr ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ KYPIAKH 02/6/24 02/ /6/24"

22-25/6/24 📌4ΗΜΕΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 📌ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ 22-25/6/2024.
Στο Πήλιο όσες φορές και να πας δεν σε φτάνουν,το μαγευτικό δάσος του βουνού των Κενταύρων σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά πανέμορφα χωριά και τις ωραίες παραλίες σε κάνουν να θέλεις να το επισκέπτεσαι συνέχεια.
📍Αναλυτικά το πρόγραμμα της εξόρμησης:
📎22 Ιουνίου: Αναχώρηση από το Κιάτο στις 05:30 το πρωί και στις 06:00 από το λιμάνι του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο. Άφιξη στο Βόλο και ανάβαση στο λόφο της Γορίτσας με πανοραμική θέα σε όλο το Βόλο και στον Παγασητικό κόλπο. Ω.Π.:1,5, Β.Δ.:Α Εάν υπάρχει χρόνος θα κάνουμε μπάνιο σε κοντινή παραλία της περιοχής.
Βόλος-Πορταριά διά μέσου του χωριού των Σταγιατών. Ω.Π.: 2,5-3, Β.Δ.:Α Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν μέχρι την Πορταριά θα μεταφερθούν με το λεωφορείο.
📎23 Ιουνίου: Χάνια-Αγριόλευκες-Γολγοθάς-Μοναστηράκι-Σκιτζοράβλι-Δραμάλα-Χάνια, μοναδική κυκλική διάσχιση των κορυφών του βουνού των Κενταύρων με ανεπανάληπτη θέα στο Αιγαίο. Ώρες πορείας:6, Β.Δ.:Α+.Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν θα μείνουν στο όμορφο χωριό της Πορταριάς.
📎24 Ιουνίου:Καλά Νερά-Πινακάτες-Βυζίτσα-Εκκλησάκι Ταξιαρχών-Γέφυρα Ντεκίρικο-Καλά Νερά. Ώρες πορείας:6, Β.Δ.:Α. Μπάνιο στα Καλά Νερά
📎25 Ιουνίου: Αργαλαστή-Χόρτο-Μηλίνα-Γλαύκος. Ω.Π.: 4, Β.Δ.:Α. Στάση στο πανέμορφο χωριό του Γλαύκου και μετά μπάνιο σε κοντινή παραλία της περιοχής και το απόγευμα αναχώρηση για Κορινθία.
Οι δύο πρώτες διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχείο της Πορταριάς και η τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.
📌Αρχηγός της εξόρμησης: Περικλής Μενούνος:6973-986683. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή για να γίνουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία στον αρχηγό της εξόρμησης ή στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 7 με 9 το βράδυ,τηλέφωνο: 2741029970,
📌Κόστος εξόρμησης: 240 Ευρώ που περιλαμβάνει την τετραήμερη μετακίνηση με λεωφορείο και τις 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό.
📌Προκαταβολή 100 Ευρώ αυστηρά μέχρι 10 Ιουνίου και πλήρη εξόφληση μέχρι 17 Ιουνιου, στο ΙΒΑΝ του συλλόγου ΕΘΝΙΚΗ: GR51 0110 7870 0000 7874 8000 011 και ενημέρωση του υπευθύνου της εξόρμησης τηλεφωνικά.
✔️ Απαραίτητος Εξοπλισμός: ορειβατικές μπότες, δεύτερες κάλτσες, σακίδιο, μπατόν, γάντια, αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουφάν αντιανεμικό, αδιάβροχο, φακός, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, νερό, ωτοασπίδες, μαγιω, πετσέτα.
ℹ️ Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και, στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος. Για να γίνει κανείς μέλος, συμπληρώνει την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς. Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών. Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας. Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα. Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
Εκ του Συλλόγου.
Email Image

Ημερολόγιο