--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - 📌ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ 22-25/6/2024.
Στο Πήλιο όσες φορές και να πας δεν σε φτάνουν,το μαγευτικό δάσος του βουνού των Κενταύρων σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά πανέμορφα χωριά και τις ωραίες παραλίες σε κάνουν να θέλεις να το επισκέπτεσαι συνέχεια.
📍Αναλυτικά το πρόγραμμα της εξόρμησης:
📎22 Ιουνίου: Αναχώρηση από το Κιάτο στις 05:30 το πρωί και στις 06:00 από το λιμάνι του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο. Άφιξη στο Βόλο και ανάβαση στο λόφο της Γορίτσας με πανοραμική θέα σε όλο το Βόλο και στον Παγασητικό κόλπο. Ω.Π.:1,5, Β.Δ.:Α Εάν υπάρχει χρόνος θα κάνουμε μπάνιο σε κοντινή παραλία της περιοχής.
Βόλος-Πορταριά διά μέσου του χωριού των Σταγιατών. Ω.Π.: 2,5-3, Β.Δ.:Α Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν μέχρι την Πορταριά θα μεταφερθούν με το λεωφορείο.
📎23 Ιουνίου: Χάνια-Αγριόλευκες-Γολγοθάς-Μοναστηράκι-Σκιτζοράβλι-Δραμάλα-Χάνια, μοναδική κυκλική διάσχιση των κορυφών του βουνού των Κενταύρων με ανεπανάληπτη θέα στο Αιγαίο. Ώρες πορείας:6, Β.Δ.:Α+.Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν θα μείνουν στο όμορφο χωριό της Πορταριάς.
📎24 Ιουνίου:Καλά Νερά-Πινακάτες-Βυζίτσα-Εκκλησάκι Ταξιαρχών-Γέφυρα Ντεκίρικο-Καλά Νερά. Ώρες πορείας:6, Β.Δ.:Α. Μπάνιο στα Καλά Νερά
📎25 Ιουνίου: Αργαλαστή-Χόρτο-Μηλίνα-Γλαύκος. Ω.Π.: 4, Β.Δ.:Α. Στάση στο πανέμορφο χωριό του Γλαύκου και μετά μπάνιο σε κοντινή παραλία της περιοχής και το απόγευμα αναχώρηση για Κορινθία.
Οι δύο πρώτες διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχείο της Πορταριάς και η τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου.
📌Αρχηγός της εξόρμησης: Περικλής Μενούνος:6973-986683. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή για να γίνουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία στον αρχηγό της εξόρμησης ή στα γραφεία του συλλόγου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 7 με 9 το βράδυ,τηλέφωνο: 2741029970,
📌Κόστος εξόρμησης: 240 Ευρώ που περιλαμβάνει την τετραήμερη μετακίνηση με λεωφορείο και τις 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό.
📌Προκαταβολή 100 Ευρώ αυστηρά μέχρι 10 Ιουνίου και πλήρη εξόφληση μέχρι 17 Ιουνιου, στο ΙΒΑΝ του συλλόγου ΕΘΝΙΚΗ: GR51 0110 7870 0000 7874 8000 011 και ενημέρωση του υπευθύνου της εξόρμησης τηλεφωνικά.
✔️ Απαραίτητος Εξοπλισμός: ορειβατικές μπότες, δεύτερες κάλτσες, σακίδιο, μπατόν, γάντια, αντηλιακό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουφάν αντιανεμικό, αδιάβροχο, φακός, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, νερό, ωτοασπίδες, μαγιω, πετσέτα.
ℹ️ Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και, στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος. Για να γίνει κανείς μέλος, συμπληρώνει την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς. Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών. Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας. Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα. Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
Εκ του Συλλόγου.
Email Image

Ημερολόγιο