📣2/6/24 📌ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ
🔸️Ο ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ τη Κυριακή διοργανώνει πεζοπορική εξόρμηση στη «Μικρή Ελβετία» όπως αποκαλείται η λίμνη Δόξα, σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα από έλατα και πεύκα. Η τεχνητή λίμνη Δόξα έχει υψόμετρο περίπου 900μ και έχει απαράμιλλο κάλος και θέα γύρω της προς τα βουνά της Ζήρειας , του Χελμού και τη Ντουρντουβάνα. Εκτός από κοντά θα θαυμάσουμε τη λίμνη και από ψηλά όπου θα δούμε το σχήμα καρδιάς που σχηματιζει με το εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου.
🔸️Η πορεία μας θα είναι κυκλική. Θα ξεκινήσει από τη λίμνη και αφού περάσουμε δίπλα από το μοναστήρι του ΑηΓιώργη μετά από 1 ½ ώρα θα συναντήσουμε χωματόδρομο που θα μας βγάλει στο οροπέδιο της Γκιώνας. Εν συνεχεία αφού θαυμάσουμε τη θέα θα συνεχίσουμε για τη βρύση Γκογκάκη. Από εκεί θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας στη λίμνη. Νερό θα συναντήσουμε σε 2 σημεία.
ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ↔️ Υ.Δ 400 μ ⏱ Ω.Π. 4-5 🥾 Β.Δ. Α, 12 χλμ περίπου.
🔸️Αναχώρηση: 7 π.μ. από Περιβολάκια
🔸️Κόστος: 15 ευρώ.
🔸️Δηλωσεις στους αρχηγους : Παναγουλόπουλος Θεόδωρος 698 591 6716, Πιέρρου Ελένη 694 886 6833 και στο γραφείο του Συλλόγου τις ώρες: 19:00 έως 21:00 Τετάρτη και Παρασκευή, τηλ. 27410 29970
❗️Απαραίτητος εξοπλισμός: Μποτάκια πεζοπορίας, Σακίδιο, μπατόν, καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, γάντια, αδιάβροχο, fleece, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή, νερό.
🛑 Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
•Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
•Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
•Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
•Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
•Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου της 8ης Σεπτεμβρίου 2003, Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
•Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
Εκ του Συλλόγου

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "E.O.Z. ΚΟΡΙΝΕΟΥ StO eoskorinthou.gr ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ KYPIAKH 02/6/24 02/ /6/24"

Ημερολόγιο