ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΜΑΙΟΥ 7-12-5-2024. 💯
............................ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ................
ℹ️7-5-2024 Τρίτη. Κόρινθος-Πειραιάς-Μπίτολα (Μοναστήρι): Πρωινή αναχώρηση από Κόρινθο, και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε στα σύνορα Νίκης, και στη συνέχεια άφιξη στη Μπίτολα .
Περιήγηση και ξενάγηση στο αρχαιολογικό χώρο της Ηρακλειάς των Linkeston και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ψώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
ℹ️8-5-2024 Τετάρτη. Μπίτολα-Οχρίδα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό-Εθνικό πάρκο Πέλιστερ (διαδρομής 5-6 Ωρες). Αναχώρηση για την Οχρίδα και αφίξεις το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Σημ: Εάν δημιουργηθεί ορειβατική ομάδα με διάθεση την ανάβαση στην κορυφή Πέλιστερ, θα γίνει ξεχωριστή ομάδα, που θα κινηθεί ανεξάρτητα της υπόλοιπης ομάδας, που θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα.
ℹ️9-5-2024-Πέμπτη. 💯Οχρίδα-Όσιος Ναούμ: Μετά το πρωινό πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό-Εθνικό πάρκο Γαλικίτσα ( διαδρομή 5-6 ωρών). Επίσκεψη/ξενάγηση στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Το απόγευμα περιήγηση και ξενάγηση στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Προαιρετική κρουαζιέρα στη λίμνη της Οχρίδας. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
ℹ️10-5-2024-Παρασκευή. Οχρίδα-Βεβτσάνι-Στρούγκα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Βεβτσάνι (κοντά στη Στρούγκα). Περιήγηση στις πηγές του τοπικού ποταμού (πάρκο ειδικής φυσικής ομορφιάς). Πεζοπορικό/ορειβατικό πρόγραμμα στο βουνό Jablanica ( διαδρομή 5-6 ώρες). Επίσκεψη το μοναστήρι της Παναγίας. Περιήγηση/ξενάγηση στην Στρούγκα και το μουσείο φυσικής ιστορίας. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Οχρίδα και ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. (Μπορεί να οργανώσουμε προαιρετική παραδοσιακή βραδιά με δείπνο και μουσικό-λαογραφικό πρόγραμμα σε ταβέρνα).
ℹ️11-5-2024-Σάββατο. 💯Οχρίδα-Μαύροβο-Σκόπια: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Εθνικό πάρκο Μαύροβο. (Εντυπωσιακή οδός διαδρομή μέσα από φαράγγια, λίμνες και βουνά). Επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη Προδρόμου (Μπιγκόρσκι μοναστήρι) και διάκριση το φαράγγι του αγρίου ποταμού Ράδικα. Διάλλειμα στη λίμνη Μαύροβο και αναχώρηση για τα Σκόπια. Επίσκεψη στο φαράγγι και την λίμνη Μάτκα κοντά στα Σκόπια. Περίπατο στο φαράγγι και ελεύθερος χρόνος. Προαιρετική βαρκάδα στην λίμνη με επίσκεψη την σπηλιά Βρέλο. Κατά προτίμηση και κωπηλασία στην λίμνη. Άφιξη στα Σκόπια το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση και ξενάγηση στο κέντρο .
Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο σε εστιατόριο. Διανυκτέρευση στό ξενοδοχείο.
ℹ️12-5-2024-Κυριακή. Σκόπια-Πειραιάς-Κόρινθος: Μετά το πρωινό περιήγηση την παλιά αγορά. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη, κι αναχώρηση για Κόρινθο με ενδιάμεσες στάσεις..
Κόστος κατ άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο 💢400+/- ευρώ.
Αναλόγως των ατόμων που θα συμμετέχουν.
- Επιβάρυνση για μονόκλινο +💢 110 ευρώ
Στης επάνω τιμές περιλαμβάνεται:
ℹ️ 5 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πρωινό+ δείπνο) σε ξενοδοχεία 3*/4*.
ℹ️3 🥾 ορειβατικές διαδρομές με οδηγό βουνού για κάθε διαδρομή.
ℹ️ της αναφερόμενες περιηγήσεις/ξεναγήσεις με επίσημο Ελληνόφωνο ξεναγό.
ℹ️ τα έξοδα διαμονής/διατροφής/αμοιβής των οδηγών βουνού και του ξεναγού.
ℹ️ Τα έξοδα μεταφοράς, διόδια, διατροφή, και διαμονή οδηγού.
Οι εγγραφές άρχισαν, και λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά πρωτεραιότητας.
🔸️ Η Συμμετοχή κατοχυρώνεται ΜΟΝΟ με την κατάθεση προκαταβολής (Έως 29/2/2024) που είναι 150 ευρώ, για το κλείσιμο των ξενοδοχείων, στον λογαριασμό του συλλόγου (Έως 29/2/2024) στην Eθνική τράπεζα, με την αιτιολογία ΣΚΟΠΙΑ-και το όνοματεπωνυμο σας- GR5101107870000078748000011.
❗️Για την είσοδο στην Βόρεια Μακεδονία, απαιτείται ταυτότητα τελευταίας δεκαετίας, η διαβατήριο.
❗️Τυχόν προμήθεια τράπεζας, επιβαρύνει τον καταθέτη.
⚠️Γιά το υπόλοιπο ποσό (Εξόφληση) θα υπάρξει ανάρτηση εκ νέου, μαζί με ωράριο αναχώρησης κ.τ.λ.
❗️Ακύρωση συμμετοχής με επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή έως 30-4-2024.
Για δηλώσεις συμμετοχής, και περαιτέρω πληροφορίες στον αρχηγό της εξόρμησης Κουνελάκη Γιάννη 698 445 4116.
 

❗️❗️

Ημερολόγιο