Αρ. Πρωτ.:  705
Κόρινθος 08/03/2019
                                                   
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
 
Αγαπητοί εθελοντές και εθελόντριες,
 
Ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Μυκήνες – Τενέα, είναι γεγονός.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των δύο πρώτων ορεινών ημιμαραθωνίων Μυκήνες – Τενέα ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN το 2017 και 2018, o Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου, ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας και ο Αθλητικός Όμιλος Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» με την συνεργασία του Δήμου Κορινθίων, προχώρησαν στον ορισμό της ημερομηνίας για το 2019, την Κυριακή 24 Μαρτίου.
Ο αγώνας έχει εκκίνηση στην Πύλη των Λεόντων και κινείται στα χνάρια αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου του 13ου αι. π.Χ. στην ορεινή περιοχή μεταξύ Αργολίδας και Κορινθίας. Ο τερματισμός του γίνεται στο στάδιο του Χιλιομοδίου, στη περιοχή της μυθικής Αρχαίας Τενέας, τα οικιστικά κατάλοιπα της οποίας ήρθαν στο φως από την αρχαιολογική σκαπάνη το φθινόπωρο του 2018, είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου.
Ο λόγος που επικοινωνούμε μαζί σας είναι η επιθυμία να συνεργαστούμε και να μπορέσουμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και το φετινό πρόγραμμα. Είναι μία ευθεία και ανοιχτή πρόταση, ώστε να συνδράμετε στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα.
 
Όσες και όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στον 3ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019,
στο τηλ. 6985916716, Θεόδωρος Παναγουλόπουλος ή
την Τετάρτη και Παρασκευή 8μμ – 10μμ, στο τηλέφωνο του συλλόγου 2741029970
 
Οι εθελοντές θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής 24/03/2019 και ώρα 7 πμ, κατόπιν συνεννοήσεως.
Ευχόμαστε να απαντήσετε θετικά στο κάλεσµά µας και σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.
 
Για τον ΕΟΣ Κορίνθου
 
Ο Πρόεδρος                                              Ο Γραμματέας
 
Θεόδωρος Παναγουλόπουλος                    Πολλάλης Κωνσταντίνος
 
 

Ημερολόγιο