Τον επόμενο σταθμό του Συλλόγου μας, για αυτό το φθινόπωρο, θα επιτύχει την Κυριακή, 17/10/2021, ο Ασπρόκαμπος Κορινθίας.
Η διέλευση, ύστερα από πολλά χρόνια, από το παλιό μονοπάτι που θα προσφέρει σε όλους μας όμορφες εικόνες και ξεχωριστές εμπειρίες, αφού θα περάσουμε από αναρριχητικά πεδία αλλά και σπήλαια.
Η πορεία θα είναι κυκλική. Η εκκίνηση θα γίνει από τον όρο Γαβριάς, που προτείνει υπέροχη θέα στη Λίμνη Στυμφαλία, τη Ζήρεια αλλά και προς τους αμπελώνες με τα υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα που αλλάζουν αναλόγως της ποικιλίας σταφυλιών.
Στο τελείωμα της πορείας θα επισκεφθείτε Οινοποιία βλέποντας το τρόπο παραγωγής κι εμφιάλωσης Κρασιών ενώ συγχρόνως ειδικοί θα δώσουν πληροφορίες σε ζητήματα γευσιγνωσίας και οινογνωσίας.
 
Ω Π 4-5 ΒΔ ΑΒ
Αρχηγοί εξόρμησης .
Καραχοτζίτης Νίκος 6974407756
Πιέρρου Ελένη 6948866833
Γραφείο Συλλόγου στις ώρες 20: 00-22: 00 Τετάρτη και Παρασκευή 27410 29970

Κόστος εξόρμησης: 10 €
Ώρα αναχώρησης 07:30 από τα Περιβολάκια .
Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας είναι δυνατόν να συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
Σε περίπτωση που δεν είστε μέλος μπορεί να συμμετέχει μία φορά, σε δραστηριότητα - ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος.
Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Για τα άτομα έως 30 ετών η εγγραφή είναι δωρεάν, και η συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της αναφοράς μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετοχής κλπ.) Με ευθύνη των αρχηγών.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις ανάγκες και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει την ατομική ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από τη διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 - Άρθρα 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Το Εξοπλισμός :Σακίδιο, Μποτάκια, Κάλτσες, Σκούφος, Μπατόν, Γάντια, ισοθερμικό - αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, Μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο - διαπνέον), αντηλιακό προσώπου, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές συσκευές, βιομηχανικές συσκευές, μακιών, μακιών, μακιών , ξηρά τροφή –φαγητό (σνάκ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό.
Όσα άτομα συμμετέχουν σε εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης)
Θα πρέπει να απαγορευτούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τη μετάδοση του κοροναϊού

Λόγου των αυξανόμενων κρουσμάτων της κυβέρνησης αποφάσισε στις μετακινήσεις με Λεωφορεία να συμμετέχουν κάποιοι που έχουν όπως πιστοποιητικά.
1) Πιστοποιητικό εμβολιασμού, η
2)Πιστοποιητικό Νόσησης, η
) Πιστοποιητικό Rapid test τελευταίων 48 ωρών .

Ημερολόγιο

Banner Εντελβαις
Banner Kavouras
Banner Ιωάννα Νακοπούλου
Banner Tsolakos
Banner Freeride Bikes
Banner Φουριώτη
Banner Καλαμακι
Banner οικονομου μ
Banner Βαμβακάρης
banner-all-creations
banner-arxontiko
banner-alfiton
kritselas
karav