Ο ΕΟΣ Κορίνθου σας προσκαλεί στους Λούσιο και Αλφειό ποταμό για rafting*, την Κυριακή 3 Ιουλίου. Αναχώρηση στις 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια με προορισμό την Αρκαδία και την Καρύταινα.

Εκεί θα συναντηθούμε με τους υπεύθυνους για διανομή εξοπλισμού και για μια στοιχειώδη εκπαίδευση. Ακολουθεί η κατάβαση μέσα από συναρπαστικά περάσματα και καταπράσινα τοπία, κωπηλατώντας στα κρυστάλλινα νερά μιας από τις πιο όμορφες και συναρπαστικές διαδρομές για rafting στην Ελλάδα.

Μετά το ποτάμι θα κάνουμε επίσκεψη και μικρή διάσχιση σε εντυπωσιακό φαράγγι της περιοχής που βρίσκετε κυριολεκτικά κάτω από τα δένδρα και στο τελείωμα του θα θαυμάσουμε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη, δίπλα στα ερείπια ενός παλιού νερόμυλου. Εδώ όποιος θέλει μπορεί να κολυμπήσει και να μπει κάτω από τα νερά του καταρράκτη.

Το δωράκι για το τέλος: rappel από γέφυρα για τους τολμηρούς!

Η εξόρμηση ενδείκνυται για όλα τα μέλη.

 Εξοπλισμός: Μαγιό, αντηλιακό, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (που θα βραχούν), αδιάβροχη φωτογραφική (προαιρετικά) και διάθεση για περιπέτεια!

Τιμή Εξόρμησης:  15 € για το λεωφορείο ,

                         συν 30 € για το rafting ,

                   Σύνολο 45 €

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στην αρχηγό:

Ανδριανοπούλου Χαρά  6945106314 

και στο τηλέφωνο του συλλόγου 2741029970 (8:00μμ – 10:00μμ Τετάρτη και Παρασκευή).

  * rafting (κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος)

 

   Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του.Για να γίνεται μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

Ημερολόγιο

Banner Εντελβαις
Banner Kavouras
Banner Ιωάννα Νακοπούλου
Banner Tsolakos
Banner Freeride Bikes
Banner Καραβίδας Travel
Banner Φουριώτη
Banner Καλαμακι
Banner οικονομου μ
Banner Βαμβακάρης
banner-all-creations
banner-arxontiko
banner-alfiton