🌠Νυχτερινή Ανάβαση με το φεγγάρι του Οξύρρυγχου στον ουρανό!
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΡΕΙΑ - Σημείο (2374 μ)
Σάββατο 17 προς Κυριακή 18 Αυγούστου 2024
📣Ο ΕΟΣ Κορίνθου διοργανώνει το Σάββατο 17 προς Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 νυχτερινή ανάβαση με την πανσέληνο του Οξύρρυγχου, στη Μεγάλη Ζήρεια (κορυφή Σημείο 2.374 μ). Πρόκειται για ένα βουνό σχετικά ¨εύκολο¨, με μικρές κλίσεις, κατάλληλο για αρχάριους και πολλοί σύλλογοι το προτιμούν για τις σχολές ορειβασίας αρχαρίων.
❗️Συνάντηση το Σάββατο 17/08/2024, ώρα 19:00 στο καταφύγιο Β΄. Θα ξεκινήσουμε την ανάβαση για την κορυφή περί ώρα 20:00, υπό το φως του φεγγαριού. Επιστροφή από την ίδια διαδρομή στο καταφύγιο όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να διανυκτερεύσει (όσοι θέλουν και σε σκηνές). Το καταφύγιο διαθέτει 16 κλίνες.
🥾Βαθμός Δυσκολίας: Β΄ , ⏱️ Ώρες πορείας: 5-6
🍜Φαγητό: Σε συνεννόηση με τους αρχηγούς.
🛻Μετάβαση: με δικά μας μέσα και κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρχηγούς.
Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (επιπλέον: θα μοιραστούμε τα καύσιμα των ΙΧ για την μετάβαση).
✅️Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους αρχηγούς:
Νίκο Καραχοντζίτη τηλέφ.: 697 440 7756
Χριστόφορο Καραγιώργο τηλέφ.: 694 800 2379
✅️Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος.
Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ημερολόγιο