🗓 ΚΥΡ 13/10/24 🍁 ΜΑΙΝΑΛΟ Νυμφασία - Βαλτεσινίκο

🍂 Ο σύλλογός μας διοργανώνει φθινοπωρινή πεζοπορική εξόρμηση στο πανέμορφο Μαίναλο όπου θα απολαύσουμε τα ζωντανά χρώματα της εποχής πεζοπορώντας ανάμεσα σε φυλλοβόλα δέντρα. Η πορεία μας θα περιλαμβάνει δύο τμήματα του πιστοποιημένου Menalon Trail, και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ.

🔷 Η πρώτη διαδρομή ΝΥΜΦΑΣΙΑ - ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ, έχει μήκος 9 χλμ και είναι ήπια ανηφορική. Διασχίζει ένα πανέμορφο δρυοδάσος και περνάει από σημαντικά πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος όπως το ΓΕΦΥΡΙ της ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ και το ΑΣΚΗΤΑΡΙΟ της ΣΦΥΡΙΔΑΣ, ενώ διέρχεται από λιβάδια και ελατοδάση.
🥾 ΒΔ Α+ ⏱ ΩΠ 3-4

🔷 Η δεύτερη διαδρομή ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΑ - ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ με μήκος 6,5 χλμ διατρέχει μια σειρά από διαδοχικές κοιλάδες και λεκάνες, περνώντας από το παλιό σανατόριο της Μάννας και την κοιλάδα Ελά η οποία κατά το φθινόπωρο γεμίζει με μανιτάρια 🍄 .
🥾 ΒΔ Α ⏱ ΩΠ 2-3
Δίνεται η δυνατότητα επιβίβασης στο λεωφορείο στα Μαγούλιανα με προορισμό το Βαλτεσινίκο, για τους πεζοπόρους που επιθυμούν να κάνουν μόνο την πρώτη διαδρομή, όπου και θα υπάρχει χρόνος για καφέ ή/και φαγητό στην πλατεία του χωριού, για όλους τους συμμετέχοντες.

✅ Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο
📍 Σημείο Εκκίνησης: 7:00 από Κιάτο, 7:30 από πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο - Σημείο Επιστροφής: 18:30 από Βαλτεσινίκο
🔷 Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/άτομο
✔️ Δηλώστε συμμετοχή στους αρχηγούς: Νίκο Καραχοντζίτη 6974407756 και Ιωάννα Πατάπη 6970600415 ή στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 19:00 -21:00 (27410-29970)

🥾 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), μπατόν, , ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντιηλιακό προσώπου και χειλιών, καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό.

ℹ️ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων.
• Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Νέοι και νέες ηλικίας έως 30 ετών εγγράφονται δωρεάν και δεν καταβάλλουν συνδρομή για το πρώτο έτος.
• Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη των αρχηγών.
• Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
• Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου της 8ης Σεπτεμβρίου 2003, Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
• Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).

 

Μπορεί να είναι εικόνα Στάρι Μοστ και κείμενο

Ημερολόγιο