Αρχαίο λιμάνι Κεγχρεών ― Βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας ― Διάπλους της Διώρυγας Κορίνθου.

Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016

 

Ελάτε να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας μέσα από την εξόρμηση που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου!

Αφού γίνει μια σύντομη ξενάγηση στο αρχαίο λιμάνι των Κεγχρεών θα ξεκινήσει πεζοπορία σε μια ευχάριστη διαδρομή μέσα από πεύκα και πανέμορφες καθαρές παραλίες καταλήγοντας στη βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας. Εκεί θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, καφέ ή φαγητό για όποιον επιθυμεί. Στη συνέχεια  θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι με το οποίο θα κάνουμε το διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη διαδρομή μέσα από το κανάλι κοιτώντας από κάτω προς τα πάνω αυτή τη φορά  το επιβλητικό αυτό τοπίο, ένα εντυπωσιακό ανθρώπινο έργο.

 

Αναχώρηση: στις 8:00 το πρωί από τα περιβολάκια

Βαθμός Δυσκολίας: Α  (ενδείκνυται για αρχάριους)

Ώρες Πορείας: 4-5

Κόστος Συμμετοχής: 20€

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις αρχηγούς:

Τσελεκίδη Δήμητρα       6976637226,

Νικολοπούλου Έλενα    6974832110 και

στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00).

Εξοπλισμός: Μποτάκια ορειβατικά, σακίδιο, μπατόν, μπουφάν (αντιανεμικό-αδιάβροχο-διαπνέον), αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, καπελάκι, ατομικό φαρμακείο, ξηρά τροφή, κολατσιό, νερό. Όσοι ενδιαφέρονται να κολυμπήσουν ας έχουν μαζί τους μαγιό, πετσέτα και μια αλλαξιά που θα αφήσουν στο λεωφορείο.

 

·        Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του Ε.Ο.Σ. Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

 

 

Ημερολόγιο