Ο Σύλλογος μας διοργανώνει διπλή εξόρμηση στην μικρή Ζήρια, που στέκει χιονισμένη απέναντι μας, και μας περιμένει να την επισκεφτούμε.
Η Ορειβατική ομάδα, θα ξεκινήσει από το χωριό Κεφαλάρι, και θα ανέβει τη διαδρομή για τη μεγάλη σπηλιά, που όλοι γνωρίζουμε από τις νυκτερινές διαμονές μας εκεί, και συνεχίζουμε ανάμεσα σε τεράστια Έλατα προς την κορυφή.
Συναντάμε το κολωνάκι, και αρχίζει το έδαφος να είναι γυμνό, έως την κορυφή Ντουσκιά 2086μ.
Εφόσον ξεκουραστούμε παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής.
Εξοπλισμός εκτός του βασικού, θα χρειαστεί να έχουμε μαζί μας, Κραμπόν-πιολέ.
Ω.Π.: 7-8      ΥΨ.Δ.:1150μ
Η Πεζοπορική ομάδα ξεκίνημα κι αυτή από χωριό με κοινή πορεία έως την μεγάλη σπηλιά, από εκεί θα πάρουμε τη διαδρομή που μας οδηγεί στο πηγάδι του Μούτσου.
Μετά την ξεκούραση ακολουθώντας την κλασική διαδρομή παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω του καταφυγίου ΕΟΦ, φτάνουμε στο Κεφαλάρι, και σταματάμε για καφέ, φαγητό. κ.τ.λ.
Ω.Π.: 5-6    ΥΨ.Δ.: 550μ
Αναχώρηση στις 07:00 από τα περιβολάκια.
Κοστολόγιο εξόρμησης 15€
Αρχηγοί ορειβατικής ομάδας.
Παλασσοπούλου Αθηνά 694 727 9750
Παναγουλόπουλος Θοδωρής 698 591 6716
Αρχηγοί πεζοπορικής ομάδας.
Θηβαίου Χριστίνα 694 715 7650
Δημάκης Θανάσης 697 877 2152
Γραφείο συλλόγου 27410-29970.
Απαραίτητος Εξοπλισμός: Σακίδιο, μπατόν, ορειβατικά μποτάκια, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), καπέλο, γυαλιά ηλίου, Φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια),νερό.
Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε μία δραστηριότητα – εξόρμηση του συλλόγου και, στην συνέχεια, εάν ο επιθυμεί να γίνει μέλος. Για να γίνει κανείς μέλος, συμπληρώνει την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος εγγραφής 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς. Το πρόγραμμα της διαδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών. Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας. Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα. Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).
 

Ημερολόγιο